Psychologenpraktijk Zeist bestaat uit een team van ervaren psychologen. Wij vinden het belangrijk om de meest recente inzichten in de psychologische zorg door te vertalen naar onze behandelingen en blijven onszelf daarom steeds ontwikkelen door scholing en opleiding. Wij werken graag met u samen om uw doelen te bereiken en klachten te verminderen. Wij bewaken samen met u de kwaliteit en het effect van de behandeling.

aanmelden

Het team

Nienke Sannen

Psycholoog, trainer, ACT-therapeut

Nienke studeerde Klinische en Gezondheidspsychologie in Utrecht en Sociale Psychologie in Amsterdam (UvA). Zij heeft sinds 2007 veel ervaring opgedaan met het behandelen van specifieke groepen zoals studenten en politiemedewerkers. Daarnaast heeft zij trainingen verzorgd binnen zorginstellingen en geeft ze les aan psychologen in opleiding en praktijkondersteuners van de huisarts. Nienke is postdoctoraal opgeleid tot ACT-behandelaar.

Sjanna van Aart

Psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt, EMDR-therapeut

Sjanna studeerde in Leiden Klinische Psychologie. Zij heeft in de GGZ veel ervaring opgedaan met breed uiteenlopende problematiek, waaronder angstklachten, depressie, somatische klachten en trauma. Sjanna is postdoctoraal opgeleid tot cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR-therapeut.

Astrid de Munnik

Psycholoog, ACT-behandelaar,  cognitief gedragstherapeut VGCt i.o.

Astrid studeerde Klinische Gezondheidspsychologie in Utrecht en Medische Psychologie in Tilburg.

Zij heeft in de revalidatiesetting ervaring opgedaan in de diagnostiek en behandeling van onder andere mensen met een neurologische of andere medische aandoening. Astrid is postdoctoraal opgeleid tot ACT-behandelaar en in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt.

Erica Mieras

GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt, EMDR-therapeut

Erica studeerde in Utrecht Klinische en Gezondheidspsychologie. Zij heeft sinds 2005 in de GGZ veel ervaring opgedaan met het behandelen van breed uiteenlopende problematiek, waaronder stemmingsklachten, angstklachten, burn-out problematiek, somatische klachten en trauma. Erica is postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR-therapeut.